Dakramen geven u de mogelijkheid om van heerlijk veel lichtinval te genieten in uw woonst. Heeft u bijvoorbeeld een mezzanine of een zolderkamer? Maak hier een volwaardige kamer van met behulp van een dakraam! Schuilt uw woonkamer onder een hellend dak? Maak dan gebruik van grote dakramen voor een ruimtelijk gevoel! Dit en nog veel meer mogelijkheden hebben dakramen voor u in petto. Hieronder leest u alvast meer over de mogelijke soorten.

Dakramen in verschillende soorten en afmetingen

Denkt u aan de installatie van dakramen in uw woonst? Weet dat u dan op diverse types in allerlei materialen, kleuren en vormen zal stuiten. De meest gebruikte materialen voor een dakraam zijn pvc, aluminium en hout. Zo kunt u perfect kiezen voor een exemplaar dat naadloos aansluit bij uw interieur! Bovendien zijn er ook voor daken met allerlei hellingen dakramen beschikbaar, maar ook voor platte daken zijn er dakramen op de markt aanwezig. En vindt u toch niet wat u zoekt? Dan zorgen wij voor dakramen op maat!

Het spreekt voor zich dat de dakramen met standaardafmetingen goedkoper zijn dan hun op maat gemaakte zusjes en broertjes, maar weet dat u dan wel gebonden bent aan de afmetingen die de fabrikant in aanbieding heeft. Hoe het ook zij: net zoals er op ieder potje een dekseltje past, bestaat er ook voor ieder dak het juiste dakraam.

Dakramen en hun accessoires

Dakramen kunnen gepaard gaan met een heleboel accessoires en hebbedingen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van zonnewering voor tijdens de hete zomermaanden? Of van een insectengaas om die vervelende muggen buiten te houden? Of van elegante gordijnen of praktische rolluiken? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ze maken uw dakramen des te interessanter!