Misschien bevindt u zich aan het begin van renovatiewerken aan uw woonst en is uw dak aan vernieuwing of aan renovatie toe? Of misschien heeft u een nieuwbouwproject in het verschiet, waarvoor u een partner zoekt in dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken Beirsmans aan het goede adres. We bieden u vakmanschap op maat in een klantvriendelijk kader, met tal van services te uwer beschikking.

Dakwerken Beirsmans biedt u alles voor uw dak

Een dak is het belangrijkste onderdeel van uw huis. Het biedt u bescherming tegen de weersomstandigheden van buitenaf, het biedt u warmte en comfort en stelt het interieur van uw woning in veiligheid. Redenen te meer om uw woonst van een kwalitatief hoogstaand dak te voorzien! Met ons naast uw zijde heeft u hierbij beste partner gevonden voor uw dak. We werken namelijk alleen met gerenommeerde merken van topkwaliteit en materialen en producten waarvan u nog jarenlang van zult kunnen genieten.

En ongeacht of u zich nu in renovatiewerken bevindt of dat u onze hulp wilt inschakelen voor uw nieuwbouwproject, Dakwerken Beirsmans gaat geen uitdaging uit de weg. Zowel kleine projecten als grote totaalprojecten nemen we met het grootste plezier onder arm, waarbij we u bijstaan voor uw dakwerken met volgende diensten:

  • Dakgoten
  • Dakpannen
  • Dakramen
  • Dakrenovatie
  • Gevelbekleding
  • Overzetdaken
  • Pannendaken
  • Platte daken
  • Sarking
  • Solatube

Professionaliteit in een klantvriendelijk kader

Dakwerken in Westerlo, Herentals, Heist-Op-Den-Berg, Aarschot, Olen, Geel en omstreken: heeft u een renovatieproject voor de boeg, dan komen we graag ter plaatse op uw werf om een doorgronde inspectie door te voeren van de bestaande toestand en draagstructuur van uw woonst. Samen met u bespreken we uw wensen en mogelijkheden, waarna we overgaan tot een geheel vrijblijvende offerte, uitgewerkt tot in detail compleet met de best toepasbare materialen en methodes. Aanpassingen zijn steeds mogelijk naar eigen vereisten en budget.

Maar ook bij uw nieuwbouwproject zullen dakwerken moeten worden uitgevoerd. Gaat u met ons in zee, dan nodigen we u hiervoor graag uit in onze vestiging te Heultje. Samen met u worden hier de geselecteerde materialen en afwerkingen besproken, waarbij we u bijstaan met gepaste suggesties en/of voorstellen. Een volledige uitwerking van uw project in het aangename gezelschap van een kopje koffie. Klinkt u dit duur in de oren? Geen nood, we bezorgen u onze beste prijzen, zodat uw dakwerken een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding genieten.

Heeft u nog vragen betreffende één van onze diensten of wenst u advies met betrekking tot uw eigen woonst of eigendom? Dan hoopt Dakwerken Beirsmans u spoedig – en geheel vrijblijvend – persoonlijk te mogen ontmoeten. Aarzel dus niet langer en contacteer ons vandaag nog via het telefoonnummer +32 497 53 06 77, via het e-mailadres info@dakwerkenbeirsmans.be of via het online contactformulier. Onze medewerkers trachten u zo snel mogelijk verder te helpen!