Een gevel kan beschouwd worden als het visitekaartje van uw woonst. Niet alleen moet het beantwoorden aan uw functionele vereisten, maar ook aan de esthetische. Samen met u gaan we daarom op zoek naar de meest geschikte gevelbekleding, zowel voor uzelf als voor uw woning. Onze medewerkers beogen immers enkel en alleen een geslaagd eindresultaat!

Waarom is een gevelbekleding belangrijk?

Een gevel heeft als voornaamste functie uw woning te beschermen tegen alle mogelijke weersomstandigheden. Dit kan gaan van een eenvoudige regenbui tot sneeuw, van hagel tot felle windstoten. Elk van deze weersomstandigheden kunnen uw woning namelijk grondig beschadigen. Een goede gevelbekleding is bovendien ook een absolute must voor een goede isolatie! Zo verliest u minder warme vanuit uw woonst naar buiten toe en daalt het energieverbruik bijgevolg aanzienlijk.

Wat zijn de mogelijkheden voor mijn gevelbekleding?

Vandaag de dag zijn de mogelijkheden eindeloos, wat ideaal is om het uitzicht te verkrijgen waarnaar u op zoek bent. Tijdens up zoektocht bent u op straat vast en zeker al diverse gevelbekledingen tegengekomen. Hout, bepleistering, leien, metaal, glas, baksteen en ga zo maar verder: ze hebben allemaal hun specifieke eigenschappen.

Onze medewerkers komen graag bij u ter plaatse om alle voor- en nadelen te bespreken van elke mogelijke gevelbekleding. Op deze manier krijgen we inzicht in uw persoonlijke voorkeuren en budget, zodat uw gevel weldra kan genieten van de meest geschikte gevelbekleding.