Ons bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in algemene dakwerken, maar ook in de plaatsing van Solatube lichtkoepels. Dit laat u toe een grote hoeveelheid daglicht op te vangen, dankzij een kleine lichtkoepel. Het resultaat? Uw hele binnenklimaat fleurt op, kleuren worden natuurlijker en uzelf floreert als nooit tevoren!

Solatube en haar werking

Solatube is een daglichtsysteem dat gebruik maakt van een kleinen lichtkoepel, die daglicht opvangt. Door middel van een reflecterende tube of buis wordt dit daglicht weerkaatst naar eender welke ruimte in uw huis, waar plafondplaten het licht verspreidt in alle mogelijke richtingen. Hoe kan dit? Door een spiegelwaarde van zo’n 99,7%. Waarop wacht u nog langer? Laat uw woonst baden in het licht en ga voor onze vakkundige plaatsing en afwerking!

De Solatube kan bovendien ook op diverse dak soorten geplaatst worden en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de intrede van schadelijke stralen als UV-straling.

Solatube en haar voordelen

Een Solatube geeft een heleboel licht, zelfs meer dan een klassieke koepel. De lichtinval is enorm, waardoor meteen ook een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. Bovendien is het prijskaartje van dergelijk daglichtsysteem ook aanzienlijk goedkoper dan alle andere lichtinvalmethodes. Niet alleen geniet u van een aantrekkelijke prijs, u geniet ook van een klantvriendelijke plaatsing. Snel, schoon en eenvoudig: dat is precies hoe de installatie van een Solatube kan omschreven worden! Verder heeft het een compact en flexibel design, waardoor u bijna alle ruimtes kunt bereiken, ook de kamers die geen directe toegang hebben tot het dak. En last but not least: een Solatube systeem draagt bij tot een verlaging van uw energieverbruik. Overdag hoeft u immers geen gebruik te maken van andere verlichtingssystemen, waarbij u meteen het gebruik van airconditioning en verwarmingselementen terugschroeft. Ideaal voor het milieu en voor uw portemonnee!