De plaatsing van een plat dak vereist de nodige knowhow en vakkundige handen. Er zijn heel wat jaren ervaring nodig om uw dakwerken tot een goed einde te brengen en dat is precies wat wij u kunnen bieden. Ook voor de plaatsing van platte daken kunt u op ons rekenen, een daksoort dat de laatste jaren een heuse opmars kende! Moderniteit gelegd door een professioneel bedrijf: de ideale combinatie voor uw woonst!

Platte daken en hun afwerking

Niet alleen de plaatsing van platte daken vereist de nodige portie aandacht en oog voor detail, maar ook de afwerking hiervan. De meest voordelige en populaire afwerking is de plaatsing van roofing. Iedereen kent de term, maar wat is dit nu precies? Roofing vormt eigenlijk de bovenste laag van uw plat dak, wat dan ook een zorgvuldige plaatsing vergt. Naadloze overgangen en volledig waterdicht: uw partner in platte daken zorgt voor een minutieuze legging en een op en top afwerking!

Platte daken zijn bovendien ook enorm in trek voor de verdere mogelijkheden. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een dakterras? Inderdaad, dat is altijd mooi meegenomen en het betekent bovendien ook een enorme meerwaarde voor uw woonst in haar geheel. Genieten van het zonnetje, gezellig smullen van de barbecue: een luxueuze buitenruimte is ideaal voor de warmere dagen. Met onze hulp creëert u een dakterras waar u weldra niet meer van weg te slagen bent!

Platte daken en hun isolerende werking

Platte daken zijn niet alleen handig tijdens de zomermaanden, maar ze hebben ook een isolerende werking voor uw woonst. Een plat dak is eenvoudig te isoleren – zeker ten opzichte van hellende daken – aangezien ze niet beschikken over enige vorm van hellingen. Bovendien beslaan ze ook een stuk minder oppervlakte, wat de isolatiehoeveelheid zal doen dalen, alsook de prijs die hieraan vasthangt. Onze medewerkers brengen u met plezier op de hoogte van de verschillende isolatiemogelijkheden, zodat u zeker bent van de meest geschikte isolatiemethode voor uw dak!