Weet u wat het belangrijkste element is van uw woonst? Precies, uw dak. Niet alleen zorgt het ervoor dat u droog blijft, maar het zorgt bovenal voor een optimale temperatuur binnenin uw huis. Wist u dat de meeste warmte verloren gaat via het dak? Of beter gezegd: via een slecht geïsoleerd dak? Wij bieden u daarom het allerbeste systeem om uw dak te voorzien van de meest kwalitatieve isolatiemethode: Powerroof!

Sarking versus Powerroof

Heeft u een hellend dak? Dan weet u misschien dat de isolatie hierbij traditioneel gezien geplaatst wordt tussen de spanten of kepers van uw dak. Wenst u een andere isolatiemethode? Dan kunt u kiezen voor het alternatief, zijnde het sarking dak. Hierbij wordt de isolatie aan de buitenzijde van de draagconstructie van uw dak geplaatst.

Hierbij komt Powerroof op het toneel. Powerroof biedt namelijk de ideale oplossing om uw dak continu en tot in de puntjes te isoleren tegen wind en regen en dit bovenop uw dakconstructie. Het betreft een uniek isolatie systeem voor alle mogelijke hellende daken, ook voor het uwe. Onze medewerkers zijn één voor één speciaal geschoold, zodat u steevast kunt rekenen op erkende Recticel Powerroof plaatsers.

Sarking met Powerroof: de vele voordelen

Het gebruik van powerroof op uw sarking dak staat garant voor vele voordelen. Hieronder vindt u ze alvast op een rijtje:

  • Stevig en vormvast: Powerroof is een harde isolatieplaat die altijd haar vorm behoudt, niet doorbuigt en bijzonder moeilijk samendrukbaar is.
  • Rectivent: door gebruik van Rectivent onderdakfolie op de aluminium bekleding van de harde isolatieplaat, is het dak voorzien van bescherming tegen alle weersomstandigheden.
  • Levenslang: door de bijzondere samenstelling van TAUfoam by Recticel® is Powerroof ongevoelig voor veroudering. De gesloten celstructuur van TAUfoam by Recticel®, in combinatie met de zuivere aluminium bekleding van de plaat, maakt Powerroof waterafstotend en ongevoelig voor vocht.
  • Geen koudebruggen: Powerroof, met zijn perfect aansluitende tand- en groefverbinding, wordt als een doorlopend schild aan de buitenzijde van de dakstructuur geplaatst. Op die manier wordt het volledige dakoppervlak zonder onderbrekingen geïsoleerd en is het dak volledig winddicht.

(Bron: Powerroof – Isolatie voor hellende daken. Geraadpleegd op 25 juni 2014,  http://www.recticelinsulation.be/product/powerroof)

Verdere informatie kunt u terugvinden in de brochure Het Powerroof systeem voor hellende daken.