Dakwerken Beirsmans werd in 1989 opgericht door Ivan Beirsmans.Thans is ons team versterkt door zoon Kenneth.
Ons bedrijf werkt in eigen naam, niet in vennootschapsvorm zoals oa. een bvba waarbij alle garanties op uitgevoerde werken vervallen bij beëindiging van de vennootschap. Dit wil zeggen dat wij persoonlijk aansprakelijk zijn voor al onze werken. Bij ons bent U dus zeker dat uw garantie de volledige periode zal doorlopen. U handelt van bij het eerste contact, tot en met beëindiging werken met Ivan Beirsmans,die uw project persoonlijk kent en behartigt.

Reeds 25 jaar voeren wij voornamelijk dakrenovaties en herstellingen uit met de meeste zorg en aandacht voor de wensen van de klant. Ook voor alle dakbedekkingen van nieuwbouw, volgens de hoogste normen kan U bij ons terecht.

Renovatie

Bij het eerste contact wordt afspraak gemaakt voor een werfbezoek, een renovatie vereist immers een grondige inspectie van de bestaande toestand en draagstructuur. Er wordt met U besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan maken wij voor U een uitgewerkt voorstel, met de best toepasbare materialen en methodes. Dit alles wordt geëvalueerd en aangepast aan uw wensen en beschikbare budgetten. Bestekken , offertes en opmaak werkplan zijn gratis en vrijblijvend.

Nieuwbouw

U bezoekt ons op ons kantoor te Heultje, Samen met U overlopen we de vooropgestelde keuze van materialen en afwerkingen.
Indien gewenst voegen wij suggesties en/of voorstellen toe. Uw project wordt uitgewerkt , eventueel in samenwerking met uw architect. Vervolgens bezorgen wij U onze beste prijzen, duidelijk en overzichtelijk. Dit wordt weer met U besproken en indien gewenst aangepast.

Wij beschikken over alle benodigde stellingen, Kranen, en signalisatie

Onze opdracht eindigt pas wanneer het dak volledig afgewerkt is, alles opgeruimd en opgekuist is, en U 100% tevreden bent.

DSC_1240